Binnen &
buiten signalisatie

Wat doen we concreet:

 

Ruimtelijke vormgeving is een combinatie van grafisch ontwerp, architectuur, interieur, en industriële vormgeving. Het heeft als doel om boodschappen of een eigen identiteit te verweven in een ruimtelijke of natuurlijke omgeving. Door de juiste combinatie van design, typografie, materialen en de omgeving ontstaat er een efficiënte en duidelijke vorm van communicatie en vereenvoudigen we de interpretatie van de informatie.

Deze expertise gebruiken we in talrijke toepassingen voor ondermeer bedrijfsgebouwen, musea, winkelcentra, stedelijke omgeving, open ruimtes, themaparken, skistations of in eender welke plek. Steeds met respect voor de architecturale waarde van het gebouw of de omgeving gaan we op zoek naar dé ultieme oplossing voor uw specifieke behoefte. Bedrijfsgebouwen, musea, interieur, themaparken, beursstanden, winkels…

Grafische & ruimtelijke vormgeving

Grafische & ruimtelijke vormgeving

Aan elk project ligt een goed en doordacht ontwerp aan de basis. Met een combinatie van creativiteit en het durven out-of-the-box denken geven we elk project vorm en schenken we het de aandacht dat het verdient.

Wayfinding & <br>bewegwijzering

Wayfinding &
bewegwijzering

Wij analyseren de huidige situatie aan de hand van plaatsbezoeken of de studie van een plan. We bestuderen hierbij de verplaatsingsstromen en de informatiebehoeften en brengen deze in kaart. Dit leidt tot een doordachte bewegwijzering.
Productie & <br>plaatsing

Productie &
plaatsing

In ons atelier beschikken wij over een uitgebreid machinepark voor de productie en uitvoering van uw project waarna dit door onze plaasters zorgvuldig gemonteerd wordt op de plaats van uitvoering.