RUIMTELIJKE VORMGEVING

WAT DOEN WE CONCREET?

  • creatie, ontwerp of restyling van logo of merk
  • implementatie van de huisstijl in de signalisatie
  • design/ontwerp van totaalprojecten (masterplannen voor bedrijven, openbare ruimtes, winkelcentra…)
  • ontwerp van iconen en pictogrammen
  • ontwerp en ontwikkeling van gepersonaliseerde signalisatie
  • ontwikkelen van specifieke projecten

Wallrus is een hedendaags ontwerpbureau. Met onze uitgebreide ervaring ontwerpen we originele logo’s, harmonieuze binnensignalisatie, aantrekkelijke gevels, doeltreffende bewegwijzering en duidelijke informatieborden. Steeds met respect voor de omgeving.

Ruimtelijke vormgeving is een combinatie van grafisch ontwerp, architectuur, interieur, en industriële vormgeving. Het heeft als doel om boodschappen of een eigen identiteit te verweven in een ruimtelijke of natuurlijke omgeving. Door de juiste combinatie van design, typografie, materialen en de omgeving ontstaat er een efficiënte en duidelijke vorm van communicatie en vereenvoudigen we de interpretatie van de informatie.

Deze expertise gebruiken we in talrijke toepassingen voor ondermeer bedrijfsgebouwen, musea, winkelcentra, stedelijke omgeving, open ruimtes, themaparken, skistations of in eender welke plek. Steeds met respect voor de architecturale waarde van het gebouw of de omgeving gaan we op zoek naar dé ultieme oplossing voor uw specifieke behoefte. Bedrijfsgebouwen, musea, interieur, themaparken, beursstanden, winkels…

Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel

Contacteer ons
Wayfinding & <br>bewegwijzering

Wayfinding &
bewegwijzering

Wij analyseren de huidige situatie aan de hand van plaatsbezoeken of de studie van een plan. We bestuderen hierbij de verplaatsingsstromen en de informatiebehoeften en brengen deze in kaart. Dit leidt tot een doordachte bewegwijzering.
Binnen & <br>buiten signalisatie

Binnen &
buiten signalisatie

Een goede signalisatie ondersteunt de herkenbaarheid van een bedrijf, site of locatie. Gevelbeletteringen, totems, fotowanden, reclame- en informatieborden, plattegronden en veiligheidssignalisatie.

Productie, <br>plaatsing & onderhoud

Productie,
plaatsing & onderhoud

In ons atelier beschikken wij over een uitgebreid machinepark voor de productie en uitvoering van uw project waarna dit door onze plaasters zorgvuldig gemonteerd wordt op de plaats van uitvoering.