In- & outdoor bewegwijzering voor openbare ruimtes
Concepten voor open ruimtes, pretparken en toeristische sites
Gevelletters, totems, informatieborden voor bedrijven en winkels
Wayfindingstudies voor uw campus, bibliotheek of winkelcomplex
Interieurtoepassingen, naamborden, fotowanden en vloerprints
RUIMTELIJKE VORMGEVING

RUIMTELIJKE VORMGEVING

Aan elk project ligt een goed en doordacht ontwerp aan de basis. Met een combinatie van creativiteit en het durven out-of-the-box denken geven we elk project vorm en schenken we het de aandacht dat het verdient.

Wayfinding & <br>bewegwijzering

Wayfinding &
bewegwijzering

Wij analyseren de huidige situatie aan de hand van plaatsbezoeken of de studie van een plan. We bestuderen hierbij de verplaatsingsstromen en de informatiebehoeften en brengen deze in kaart. Dit leidt tot een doordachte bewegwijzering.
Binnen & <br>buiten signalisatie

Binnen &
buiten signalisatie

Een goede signalisatie ondersteunt de herkenbaarheid van een bedrijf, site of locatie. Gevelbeletteringen, totems, fotowanden, reclame- en informatieborden, plattegronden en veiligheidssignalisatie.

Productie, <br>plaatsing & onderhoud

Productie,
plaatsing & onderhoud

In ons atelier beschikken wij over een uitgebreid machinepark voor de productie en uitvoering van uw project waarna dit door onze plaasters zorgvuldig gemonteerd wordt op de plaats van uitvoering.

BEWEGWIJZERING # WAYFINDING # GEVELBELETTERING # INFORMATIEBORDEN # TOTEMS # DIGITAL SIGN # INDOOR # VEILIGHEIDSSIGNALISATIE # CONCEPTEN # BESTICKERING # FOTOWANDEN # LCD SCHERMEN

Ook op zoek naar één van bovenstaande producten of diensten?

Contacteer ons

Recente projecten

Wallrus ontwerpt, ontwikkelt en plaatst bewegwijzering, informatieborden, totems en beletteringen voor tal van toepassingen.
Bekijk hier onze meest recente projecten

Meer projecten